Spara pengar med Skyscanner!

Spara pengar med Skyscanner!
Gillar du att resa och samtidigt spara pengar? Då finns det en intressant sajt som du inte får missa. Läs ett inlägg om Skyscanner - ett mycket användbart verktyg för att jämföra flygresor och hitta billiga flyg!

Om du som jag gillar att resa och samtidigt försöker hitta sätt att minimera dina resekostnader ska du läsa vidare!

Det finns en intressant resesajt som heter Skyscanner som du kan använda dig av. De har nyligen lanserat en helt ny enklare, bättre och snyggare design som gör det ännu lättare snabbt att hitta och använda alla populära funktioner

Om Skyscanner
Skyscanner är Europas ledande resesökmotor för billiga flygresor. Resesajten hjälper tusentals människor att finna billigaste flygresorna varje dag. De förmedlar jämförelser av flygresor hos över 1000 flygbolag och miljoner flygturer likväl som prisjämförelser för hyrbil, hotell och semester. Deras mål är att bli den första webbsidan i världen som kan visa dig det billigaste sättet att resa från A till B - oavsett var du är eller vart du ska resa. Skyscanner är ett globalt företag med kontor i Edinburgh och Singapore och anställda från mer än 20 länder. Detta gör att du kan använda Skyscanner för att finna flygresor på 25 olika språk!

Skyscanner resesökmotor
Skyscanner’s flexibla sökmöjligheter innebär att du kan söka priser över en hel månad, eller ett helt år, vilket gör att du kan få bästa pris. Du bokar direkt via flygbolaget eller resebyrån och du får lägsta pris utan påslag. De söker miljontals flyg från alla ledande flygbolag (både lågprisflygbolag som Ryanair och reguljära flygbolag som SAS) för att hitta de bästa flygpriserna, du kan se sajten här: Billiga flygresor.

Deras flexibla sökverktyg innebär att du kan få de bästa flygerbjudandena utan att behöva fylla i exakta datum eller destinationer. Den mest flexibla sökningen får du genom att välja ‘Sverige’ som avreseland, ‘Överallt’ som destination och ‘hela månaden’ för avrese- och hemresedatum. Vi visar inte bara vilka dagar i månanden som det är billigast att flyga på men också vilken månad under året som är billigast. Antingen går man in på en av våra stadssidor som Flyg till London där man ser ett diagram på höger sida. Alternativt söker man på hela året och använder sig av rullgardinsmenyn på månadsvyn där man ser de billigaste priserna under året.

Skyscanners gratis app
Du kan med fördel också göra som över 6 miljoner personer redan gjort - använda deras app för att hitta flygbiljetter. Appen är gratis att ladda ned och finns för iPhone, iPad, Android och Windowstelefoner.

Researtiklar och nyheter
Något annat som jag tycker är bra med denna resesajt är att du kan läsa researtiklar och nyheter som ger dig suveräna tips om flyg och destinationer, samt inspiration inför din nästa resa!

Skyscanner är gratis!
Avslutningsvis det kanske viktigaste - Skyscanner är gratis! När du hittar dina flygresor och klickar för att boka, skickar de dig direkt till flygbolaget eller resebyrån. Inga dolda kostnader eller avgifter. Du får alltid bästa möjliga villkor!

Synpunkter? Har du testat denna sajt? Kommentera gärna!

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.