Om

Välkommen till Classier Corn - en blogg om ekonomi och guldkorn som berikar dig!

Inspirerad av andra bloggare och med en övertygelse om att jag har något intressant att tillföra, startade jag webbsidan under november 2010. Bloggen är helt oberoende och har ingen koppling till enskilt företag eller organisation.

Därför ska du läsa Classier Corn!
Classier Corn - en blogg som berikar dig!Denna personliga blogg är fylld med intressanta iakttagelser, inspiration och framför allt många undervärderade, under- analyserade och i vissa fall impopulära frågor som jag vill lyfta fram till din kännedom. Mitt mål är att skapa mervärde genom ett viktlöst, gränslöst och långsiktigt hållbart innehåll som kan berika din tillvaro i såväl  ditt personliga som professionella liv! Min filosofi är att sunt förnuft lönar sig i längden!

Detta får du!
Om du är en ekonomientusiast och livsnjutare - då är detta en blogg för dig! Jag skriver om iakttagelser, reflektioner, tips, guider, tjänster, produkter, länkar och annat jag tycker är intressant. Bloggen berör i huvudsak privatekonomiska områden, men även andra "guldkorn" av livets goda. För mer information om innehåll, se menyn med ämnesområden samt utvalda populära och aktuella inlägg till höger. Se även sidan Arkiv för en överblick. Du kan även söka efter information på bloggen via sidan Sök.

Om mig
Classier Corn - Ekonomi & guldkorn som berikar dig!
Google+profil 
Jag som skriver har ett stort och långvarigt intresse, både privat och yrkesmässigt, av samhällsfrågor i allmänhet och ekonomiområdet i synnerhet. Universitetsutbildning i ekonomi. Arbetar med makroekonomi inom offentlig förvaltning. Privat investerare i aktier, fonder och andra finansiella instrument. Har även drivit några aktiesparklubbar. Är också intresserad av guldkorn som förgyller livet inom andra områden.

Följ Classier Corn!
Om du gillar denna blogg - följ den gärna! Jag publicerar vanligtvis tre inlägg varje vecka. Det är enkelt och gratis att följa bloggen genom att prenumerera på inlägg och via sociala medier. Då behöver du aldrig kolla denna blogg för uppdateringar. Du får alltid det senaste och bästa först! Se sidan Följa.

Köp mina E-böcker!
Jag skrev tidigare några blogginlägg om ämnesområden som jag är särskilt intresserad av. Detta resulterade i förlängningen till att jag skrev några E-böcker och skapade några informationssajter. Läs mer på sidan Projekt.

Mer information
Kontaktinformation finner du på sidan Kontakt. Är du annonsör och intresserad av ett samarbete - se sidan Annonsera. Du kan också läsa sidan Policy för en utförligare beskrivning av denna bloggs policy kring kommentarer, gästblogginlägg, ansvars- friskrivning, kommentarer och sekretess. Se även inlägget Bloggintervju 53 - Classier Corn! för mer information!

Följ med Classier Corn längs den smala stigen in i framtiden!

Få uppdateringar via email (gratis)!
Följ bloggen!

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.