Vanor hos tursamma människor

Image result for lyckosam clip artÄr du född med tur? Använder du dig av positiva vanor? Agerar du på ett sätt som skapar möjligheter och framgång? Läs mer i detta inlägg om vanor hos tursamma människor!

Ibland känns det som om någon verkar ha blivit född med tur. Allt de hanterar verkar leda till framgång eller öppna dörrar för fler möjligheter, och det är lätt att känna sig avundsjuk. Men det finns faktiskt några positiva vanor som de flesta tursamma människor faktiskt har, som man själv kan börja med. Hur mycket lycka som kommer din väg beror på din vilja att agera.

Var proaktiv. De med tur är faktiskt också de mest proaktiva. Karriären du alltid har drömt om kommer inte bara att bara ramla på dig, om du inte gör något själv. De människor som framstår som lyckosamma, är oftast faktiskt även de mest proaktiva. De utforskar möjligheter i större utsträckning, och tackar oftare ja till nya upplevelser. Med andra ord, för att skapa din egen tur, gå ut och hitta den. Oavsett om du vill ha ett bättre jobb, om du vill ha fler vänner eller om du vill vinna på onlinekasino, så gäller det att ta för sig.

Skaffa ett socialt nätverk
Prata med människor. Många gånger är de tursamma människorna som sociala fjärilar, med stora sociala kretsar och de verkar vara bekanta med nästan alla. Detta är faktiskt en av deras många hemligheter till framgång. Vad vi betraktar som tur är egentligen bara möjligheter som landa vid våra fötter. Några exempel kan vara att få jobbet man vill ha eller slutligen hitta den partner du har drömt om. Många antar att det är baserat på tur, men det är inte fallet. Det är snarare beroende på att du känner rätt person.

Säg ja till möjligheter
De flesta med tur verkar ha upplevt så mycket mer än vad man själv har. I själva verket har tursamma människor fått i stort sett samma antal alternativ som du har fått. Skillnaden ligger i hur de tar alla erbjudanden som kommer deras väg, även om det inte är riktigt vad de hade i åtanke. Du måste dra nytta av allt som kommer din väg. Ta erbjudanden eller möjligheter som ges. Med positivt tänkande kan du se det goda som kommer från alla situationer, och ta del av de möjligheter som erbjuds.

Var optimistisk. Tursamma människor ser fram emot framtiden. Deras optimism inför framtiden är inte heller utan grund, eftersom studier har visat att det finns en stark korrelation mellan optimism och motståndskraft. Den motståndskraften kommer att bli nödvändig eftersom du måste kunna komma tillbaka från avvisningar, motgångar och misslyckanden - något alla människor råkar ut för. Var kreativ och tänk utanför ramarna. Titta på din situation ur olika perspektiv för att hitta kryphål. Vad som verkar vara tur är ofta egentligen bara hur människor tacklar ett problem från en oväntad vinkel.

Lita på dina instinkter
Utöver allt annat är tursamma människor otroligt instinktiva. När de saknar den information som de behöver för att fatta ett välgrundat beslut, tenderar de att gå på känsla. Det finns faktiskt en anledning till detta. Forskning har visat att relationer mellan kropp och själ och informationen som hämtats från detta förhållande är extremt komplex. Många gånger lär vi oss saker som inte är uppenbara genom våra instinkter, vilket innebär att vi har en stor, undermedveten informationskatalog.

Kommentarer? Synpunkter?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.