Låna pengar smartare

Image result for lÃ¥nasmart.comHar du behov av att låna pengar. Har du koll på hur du kan jämföra lån på ett enkelt sätt så att du kan låna så billigt som möjligt? Läs mer i detta inlägg om hur du kan låna pengar smartare!

Om du har behov av att låna pengar kan det svårt att enkelt jämföra alla enskilda låneerbjudanden på marknaden.

En jämförelsetjänst för lån gör att du kan låna pengar smartare. En sådan tjänst gör det enkelt för dig att jämföra lån så att du kan hitta ett så billigt lån som möjligt. De går igenom olika typer av lån och granskar varje bank och långivare i detalj. De jämför lån och krediter för att du som konsument inte ska behöva betala mer än nödvändigt. Jämför lånen på en jämförelsetjänst som t.ex. www.lånasmart.com innan du bestämmer dig!

Så här hjälper en jämförelsetjänst dig att välja rätt lån

1. Hitta rätt typ av lån
Det är inte alltid lätt att veta vilket lån man ska välja. Det dyker inte bara upp nya banker och långivare utan även nya slags lån. En jämförelsetjänst guidar dig rätt i lånedjungeln. Är det ett snabblån, privatlån, företagslån eller en kontokredit du behöver? Via en sådan tjänst hittar du detaljerad information om de olika typerna av lån för att kunna fatta rätt beslut. Varje lån har sina speciella fördelar. Vilken typ av lån du ska välja beror bland annat på hur du kommer att använda lånet, hur mycket och hur länge du vill låna samt hur din ekonomiska situation ser ut. Här hittar du även information om olika låneförmedlare.

2. Ange särskilda önskemål om ditt lån
Med en jämförelsetjänst är det lätt att hitta ett lån som passar. Med deras smarta sökfunktioner kan du snabbt filtrera fram lån som stämmer in på dina önskemål om lånebelopp och återbetalningstid. Dessutom kan du ange om du bara vill söka lån med utbetalning samma dag, lån som godtar betalningsanmärkningar och lån utan UC.

3. Jämför lån och få bättre ränta
Med hundratals olika lån på marknaden är det stor skillnad mellan det billigaste lånet och det dyraste. När du lånar pengar är det viktigt att jämföra både ränta och avgifter mycket noga så att du kan komma undan så billigt som möjligt. Tack vare jämförelsetjänsternas sökfunktioner kan du snabbt hitta lånen med den lägsta effektiva räntan. Du kan även sortera på lägsta belopp, högsta betyg med mera. Betala inte onödigt mycket.

4. Läs på mer om varje lån
Ibland är det inte bara räntan och avgifterna som avgör. Om du vill läsa på lite mer om de olika lånen innan du bestämmer dig kommer du att uppskatta deras informationssidor. De har sammanställt informationssidor för varje lån där du bland annat kan läsa om lånevillkor, hur utbetalningen går till, hur kundtjänsten är, deras omdömen om långivarna och en FAQ.

5. Snabb ansökan
När du har bestämt dig för ett lån eller en låneförmedlare kan du snabbt skicka iväg ansökan genom att klicka på ”Ansök” i sökresultaten eller på lånets informationssida. Då tas du direkt till långivarens formulär. Ansökan brukar vara klar på ett par minuter och sedan dröjer det inte länge innan du har fått svar om ditt lån blivit beviljat eller inte.

Kommentarer? Synpunkter?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.