Appar som kan hjälpa dig spara pengar

Image result for app clip artTänker du efter före när du handlar? Gillar du att spara pengar på dina inköp? Har du koll på alla användbara appar till mobilen? Läs mer i detta inlägg om appar som kan hjälpa dig att spara pengar!

Det gäller att tänka efter före när man ska handla något, eftersom det finns mycket pengar att spara. Det gäller bara att leta efter de bästa erbjudandena eller att jämföra priser först, och det kan man göra oavsett om det är något lite dyrare man har tänkt köpa eller om det bara gäller att handla mat. Det finns många bra appar till mobilen som kan hjälpa till med det, och som gör att du kan spara pengar på i stort sett varje köp. Många bäckar små, heter det ju, så här kommer lite hjälp på vägen.

Bli påmind när du spenderar
Det allra bästa du kan göra är att ha kontroll. Så länge du vet vad dina utgifter går till, så är det lättare för dig att skära ner på något som är onödigt, eller kanske att omprioritera. Appen Tink kan hämta alla dina transaktioner och kategoriserar dem automatiskt i olika grupper.

Sedan presenteras dina utgifter jämfört med inkomster, och du kan ställa in dina budgetmål och gränser för olika kategorier. Du kanske inte vill spendera mer än 1000 kronor på att äta på restaurang den här månaden. När du hamnar nära den gränsen, så skickar appen dig en notis för att påminna dig om att fokusera.

Håll koll på utgifterna för mat
Mat är en stor utgift, den största näst efter boende, och det kan göra stor skillnad om man letar efter bäst pris på dagligvaror. Man kan tjäna enormt mycket på att storhandla, särskilt bra är det om man har plats i kyl och frys för att köpa storpack. Att göra matlådor att ta med till jobbet, eller att ha en färdig att värma när man kommer hem efter en lång dag, är ett perfekt sätt att spara pengar. Man kan även använda appen Karma - Rädda mat, om man ändå vill äta ute. Med appen kan du köpa bra mat som blivit över från restauranger, caféer och matbutiker till ett billigare pris.

Matpriskollen är en app som kan hjälpa dig att äta billigare. Först gör du en matsedel för hela veckan, sedan gör du en inköpslista med de olika ingredienserna du behöver till det. Sen hjälper Matpriskollen till och kopplar din inköpslista till de bästa erbjudandena på just de ingredienserna du behöver, i dina lokala livsmedelsbutiker. Du kan lätt spara en hundralapp bara på en påse mat - något vi alltid behöver.

Spara pengar på underhållning
Om man vill spara pengar på sina hobbies eller på underhållning, är det alltid en bra idé att jämföra priser och få erbjudanden, till exempel på en casino bonus. Nu när du är på gång att ta kontroll över dina utgifter, kom ihåg att inte göra så många impulsköp. Om du bestämmer dig för att köpa något dyrare, till exempel en telefon eller en dator, tänk efter två gånger innan du handlar och jämför hur mycket det faktiskt kostar. Appen Prisjakt hittar de bästa priserna för tillfället, och kan meddela dig när den sak du vill ha är på rea. Den visar dig var produkten säljs till lägst pris, du kan se prisutvecklingen och vara helt säker på att du får varan till billigast möjliga pris. Lycka till!

Kommentarer? Synpunkter?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.