Hur kan man bli miljonär på EuroJackpot? Tre enkla tips!

Gillar du att spela? Tycker du det är svårt att vinna? Läs mer i detta inlägg om tre enkla tips om hur du genom beprövade strategier och system kan förbättra dina chanser att bli lottomiljonär genom att spela på EuroJackpot!

Det finns inget som kan garantera en vinst på EuroJackpot. Men du kan lära dig att spela med hjälp av beprövade strategier och system för att förbättra din chans att vinna på lotto. I den här artikeln ger vi dig tre enkla tips för hur man ökar sin chans att bli lottomiljonär. Om du följer dessa tips så garanterar vi att dina chanser att vinna på lotto ökar.

1. Välj rätt nummer
Om du hatar att dela, då ska du slumpa fram nummer vilket minskar chansen att du behöver dela vinsten med någon annan. Anledningen till detta är att de flesta som spelar väljer nummer efter olika mönster eller datum. Om du exempelvis väljer att spela efter födelsedagar begränsar du dig till alla nummer mellan 1 och 31, vilket är en nitlott om du exempelvis väljer att spela EuroJackpot där man väljer ut 5 huvudnummer av 50 möjliga nummer.

Det finns de som väljer att spela ”heta nummer”, det vill säga nummer som ofta dras liksom ”kalla nummer”, vilket är nummer som inte har dragits under en lång tid. Men de som vet hur man spelar lotto för att vinna kommer att spela en kombination av både heta och kalla nummer. Men det här innebär att du måste hålla koll på vilka nummer som dragits i tidigare dragningar när du väljer dina nummer. När allt kommer omkring har alla nummer lika stor eller liten chans att dyka upp. Alla nummer dras slumpmässigt och dina chanser att vinna på lotto skulle bli lägre om du bara spelade antingen kalla eller heta nummer. Så, vårt tips för nästa gång du ska välja nummer, slumpa fram raden.

2. Spela på en lägre jackpott
Många spelare är ofta ute för att spela när en jackpott är hög. Men sannolikheten att du får dela din vinst med någon är högre när det är fler som spelar. Höga jackpottar innebär att fler spelare vill få sin del av kakan. Ett exempel är när EuroJackpot är hög är det alltid miljontals spelare som rusar till spelbutikerna över hela Europa för att lägga sina rader. Om du hatar att dela, då ska du helt enkelt spela på en lägre jackpott.

3. Ha tålamod
Tålamod är en lottospelares bästa vän. Om du är på jakt efter att vinna en jackpott eller bara en tillräckligt stor summa för att kunna skämma bort dig själv och din familj med något extra, då ska du se till att ha en lott i varje dragning. Det finns spelare som har spelat på lotto i över 20 år utan att ha vunnit något, men vips så är turen där.

Om du vill vara säker på att du har bästa möjliga chans att bli miljonär på lotto, då ska du följa dessa tre tips när du spelar.

Kommentarer? Synpunkter?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.