Så hittar du de billigaste flygresorna!

Så hittar du de billigaste flygresorna!Är du på jakt efter billiga flygbiljetter? Tycker du det är svårt att välja bland alla resesöksajter? I detta inlägg kan du läsa om ett av nätets absolut bästa jämförelseverktyg för att enkelt hitta bästa möjliga erbjudanden av billiga flygresor!

Skyscanner
Skyscanner är en ledande, global resesöksajt som hjälper dig att snabbt jämföra mängder av flygresor hos över tusen flygbolag. De jämför även priser för hyrbilar, semesterresor och försäkringar.

Med Skyscanners flexibla sökalternativ hittar du enkelt bästa möjliga erbjudanden genom att jämföra priser för hela månaden, eller till och med för hela året. Eftersom du bokar direkt via flyg- eller resebolaget får du alltid lägsta möjliga pris, utan tilläggsavgifter.

De har funnits i resebranschen i 10 år och deras anställda på kontoren i Edinburgh och Singapore representerar över 30 olika nationaliteter. Varje månad använder över 25 miljoner besökare deras tjänst på över 25 språk för att hitta flygresor - de hoppas att de kan hjälpa dig att hitta din också!

Besök Skyscanners hemsida här!

Här nedan kan du se några exempel på smarta sökverktyg (Skytools) som Skyscanner erbjuder.

Om dina användare behöver veta på vilket sätt de kan komma fram till dig, kan Skyscanner Skytools hjälpa.

Med Skytools kan flyginformation från Skyscanner läggas till på din webbplats så att användarna genast kan se hur man reser till och från dig, och hitta de billigaste flygen för sina resor. Och om du inte gör det enklare, kan de välja att gå annanstans.

Skytools är ett avancerat marknadsföringsverktyg som ökar din webbplats värde och hjälper att skaffa kunder bland internetanvändare. Om din affärsverksamhet kräver att kunderna flyger till dig, kan Skytools hämta dem dit.

Skytools kan läggas till på varje webbplats. Webbplatser för resor och turism ska finna Skytools särskilt användbara. Skytools underlättar för kunderna att hitta flyg till och från en viss ort – oberoende om det är ett litet hotell, en flygplats, en turistinformation eller en stor sevärdhet.

Sök flyg
Hjälp dina besökare att snabbt söka upp billiga flyg. Skyscanners unika Sök Flyg visar dina användare ett urval av de billigaste flygförbindelserna utan att lämna din webbplats. Helt gratis att använda. Visar aktuella flygpriser. Välj bland 20 språk och drygt 50 olika valutor!


Kartor
Visa dina användare hur man kan nå dig med Skyscanners enkla, visuella Kartor (Maps plugin). Kartor använder Flash-teknologi för att dynamiskt visa flygsträckor över hela världen. Kartorna är fullständigt flexibla; man kan välja att visa bestämd avreseflygplats, bestämd destination, bestämd avreseflygplats och destination, eller öppen sökning för valfri avreseflygplats och valfri destination. Man kan även välja ett språk bland de 29 tillgängliga, inklusive spanska, japanska och ryska. Med Skyscanner Maps kan dina besökare genast se de närmaste flygplatser som har förbindelser med en viss ort, och söka sedan upp billiga flyg genom att klicka på kartan, varigenom en lämplig sida visas på Skyscanner. Och det kostar inget.


Vem flyger
Visa dina kunder hur de kan komma fram till dig med Skyscanners enkla Vem flyger plugin som dynamiskt visar upp vilka flygbolag som flyger på den angivna flygsträckan. Vem flyger enheterna är helt konfiguerbara; du kan välja att visa bestämd avreseflygplats, bestämd destination eller öppen sökning för ”valfri avreseflygplats och valfri destination”. Du kan också välja ditt språk bland de 29 tillgängliga, inklusive spanska, japanska och ryska. Med Vem flyger kan dina kunder genast se vilka flygbolag som flyger till en bestämd ort, och hitta sedan billiga flyg för sina resor genom att klicka på det utvalda flygbolag som tar dem till en lämplig sida på Skyscanner. Och det kostar inget.


Besök Skyscanners hemsida här!

Avslutningsvis ytterligare några sajttips till dig som letar efter billiga flygresor eller billiga hotell online!

Kommentarer? Synpunkter?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.