Nätets fyndigaste varuhus!

Har du svårt att hitta roliga och prisvärda presenter? Glöm Blocket och Glöm Tradera. Fyndiq är garanterat den hetaste e-handelsstartupen just nu och snart kommer ni att förstå varför.

Att hitta roliga och prisvärda presenter är inte alltid så lätt. Speciellt inte om man det är till barn och man vill få kvalitativa produkter som håller, samt vill ha relativt snabb och säker leverans.

Glöm Blocket och glöm Tradera

Blocket säljer ju inte nya och färdigförpackade saker, så de går bort. eBay är ju ibland ett alternativ, men den roligaste och mest intressanta ehandelssajten i Sverige just nu är Fyndiq.se - E-handelns Ullared.

Fyndiq - Sveriges första fyndvaruhus på nätet
För en tid sedan lanserades Fyndiq – Sveriges första fyndvaruhus på nätet med ett varierat utbud av varor till låga priser. Företaget är unikt i Sverige genom att samla en mängd olika e-handlares restprodukter för direkt återförsäljning till fyndsugna konsumenter. En annan skillnad mellan Fyndiq å ena sidan och Blocket och Tradera å den andra, är att e-handlaren inte tar någon risk då Fyndiq inte tar ut någon avgift utan endast tar betalt för såld vara.

Fyndiq är fyndvaruhuset på nätet för hela familjen. Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak och erbjuder shoppingsugna svenskar ett brett utbud av nya produkter till fyndpriser.

På Fyndiq.se kan du hitta allt ifrån billiga iphone skal, parfymer, smink, hälsoprodukter till billiga Rockabilly-klänningar, hårvård, barnkläder och leksaker. Produkterna är många, ca 50 000 (och varje dag kommer det in ca 500 nya produkter till försäljning), och konceptet enkelt: 1000 tals e-handlare skickar ut rabatterade varor direkt till konsument. Alla produkter är manuellt granskade. Som kund är betalningen trygg och säker, då utbetalning till ehandlaren inte sker innan leveransen är gjord. Praktiskt, billigt och enkelt.

Besök deras hemsida och kolla in med egna ögon - Fyndiq!

I denna reklamfilm från Fyndiq, fyndvaruhuset på nätet, får du träffa Cissi & Mats som älskar fyndshopping! De, eller rättare sagt Cissi, vet inget bättre än att fynda prylar och visar stolt upp sina fynd i denna film.Den egna affärsiden bygger på att de anslutna e-handlarna betalar en provision på 15 procent när och om varorna säljs. De slipper därmed investera i ett eget system och minimerar på så sätt risken.

Modellen lockar bland annat SAS legendariske vd Jan Carlzon att gå in med riskkapital. Bland övriga finansiärer återfinns Thomas Hjelm, medgrundare av låneföretaget Lendo, Thomas Rosén, som tidigare arbetat i riskkapitalbolaget Ledstiernan samt Samuel Bonnier, finansman. Grundargruppen på fem personer, inklusive vd:n Dinesh Nayar, har aktiemajoriteten i bolaget.

Besök deras hemsida och hitta roliga och prisvärda presenter - www.fyndiq.se!

Se och hör Fyndiqs investerare och ägare, Jan Carlzon, berätta om resan med Fyndiq och hur de mäter och analyserar.Besök deras hemsida så att du inte missar några fynd - Fyndiq.se!

Synpunkter? Kommentarer? Har du provat Fyndiq? Vad tyckte Du?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.