Ibland får jag den där härliga känslan...

Känner du ibland att nu får det vara nog? Att du nu vill växla upp till en högre nivå och hitta den där härliga underbara känslan...En känsla som du aldrig känt förut! Läs det här inlägget så förstår du vad jag menar!

Jag har inte tidigare varit någon större anhängare av house-, electrohouse- eller progressive housemusik, men häromsistens visade en arbetskompis en helt underbar och inspirerande musikvideo.

Det är ett Youtube-musikvideoklipp med en låt av Avicii som heter Levels. Det var inte musiken i sig som fångade mitt intresse utan den fantastiska videon! Jag kan ha förståelse för de som diggar denna musik. Med rätt omständigheter är den helt klart medryckande - inte minst på ett dansgolv eller liknande.

Videon är dock som sagt helt underbar. Den visar en nedtryckt man i kontorsmiljö som en dag bara får nog - och släpper loss! Jag tolkar det så att han, trots eller på grund av att det känns motigt, vill växla upp till en högre nivå, uppnå den där härliga underbara känslan - och gör det! Dansen är underbart medryckande och scenen där han baxar upp en tung sten för ett berg är briljant som inspirationskälla!

Avicii - Levels
Se den geniala videon så förstår du vad jag menar!


Oh, sometimes
I get a good feeling, yeah
And a feeling that I never, never, never, never had before, no no
I get a good feeling, yeah
Fakta om Avicii
Vem är då personen bakom denna populära låt? Tim Bergling, känd som Avicii, född Tim Lidén 8 september 1989 i Stockholm, är en svensk discjockey, modell och musikproducent.

Hans singel "Bromance" (inspelad under pseudonymen Tim Berg) hamnade topp 20 på topplistorna i Belgien, Nederländerna och Sverige. En version, med låttext, betitlad "Seek Bromance" släpptes kort därefter, och hamnade på UK Singles Chart och nådde nummer ett på den internationella Beatportlistan. Andra kända singlar är "My Feelings for You" med Sebastien Drums, "Ridvan", "Fade Into Darkness", "Levels", "Blessed", "Malo" och hans remix av Tiëstos låt "Escape Me".

Avicii räknas som världens 6:e största DJ! Avicii är just nu mer aktuell än någonsin. När den välrenommerade och inflytelserika tidningen DJ-MAG nyligen offentliggjorde resultatet av sin globala omröstning, återfanns Avicii på en triumferande 6:e plats. Aviciis singel "Levels" var en av sommarens tveklöst största hits. För "Levels" fick Avicii en Grammis för "årets låt 2011".Annat material som kan nämnas "Fade in to darkness" som sålde guld i Sverige, samt "Sunshine", som producerats tillsammans med David Guetta. Det är ingen tvekan om att Tim Bergling, som Avicii egentligen heter, är en veritabel hitmaskin. Under 2011 har spelningar på världens absolut främsta evenemang och festivaler hunnits med, exempelvis den stora solospelningen på Governors Island i New York, Tomorrowland med 100 000 besökare och Summerburst 2011, där Avicii var ett av huvudnamnen. Bara 22 år gammal och världen ligger för Aviciis fötter...

Tim har även gjort en låt tillsammans med Nicky Romero som heter "Nicktim". Tim Bergling spelade live ihop med MadonnaUltra Music Festival 2012 och spelade då för första gången sin remix på Madonnas låt "Girl gone Wild". I april 2012 släppte Avicii "Silhouettes", 2 veckor senare låg den på topp 100-listan på Spotify. Tim släppte detta året en låt tillsammans med Lenny Kravitz "Superlove"

Kuriosa: Han är son till Guldbaggebelönade skådespelerskan Anki Lidén och halvbror med Anton Körberg.

Synpunkter och kommentarer? Får du ibland den där härliga underbara känslan?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.