Finanstidningar att läsa i sommar!

Finanstidningar att läsa i sommar!
En ekonomitidning kan vara den bästa investering du gjort. I sommartider finns det flera bra kampanjerbjudanden på tidningar, även finanstidningar. Utnyttja ett fördelaktigt erbjudande och läs om lönande råd och tips som gör att du får ut mer av dina pengar. I detta inlägg får du 8 förmånliga tidningstips!

Här kan du ta del av några riktigt bra sommarerbjudanden på ekonomirelaterade tidningar m.m.! Sveriges tyngsta affärsmagasin kan ge dig de initierade intervjuerna och de djuplodande analyserna samt kunskap om vad som sker i maktens centrum. Du får trovärdiga börstips och smarta placeringsråd som kan vara till nytta i jobbet såväl som privat. Du hittar också lustfylld läsning om hur du kan njuta av livet utan att det kostar dig onödigt mycket!

8 tidningstips!

1. Dagens Industri
Dagens industri är Nordens största och Sveriges enda rikstäckande näringslivstidning. Sex dagar i veckan levererar den prisbelönade redaktionen affärsnyheter, analyser, kommentarer och prognoser om morgondagens affärshändelser. Dagens industri skriver nyttigt, lättläst och med tydlig utgångspunkt från vad som påverkar det Svenska näringslivet. Dessutom får du lyxig helgläsning med Di Weekend varje fredag som handlar om livets goda såsom mat, vin hälsa, resa, båtar, golf, mode, privatekonomi och mycket mer. En gång i månaden får du även magasinet Di Dimension med djuplodande intervjuer, reportage och analyser. Provläs Di i sommar! I sommar kan du ta del av ett erbjudande så att du i lugn och ro kan känna och uppleva fördelarna av att vara uppdaterad redan på morgonen! Prova Dagens Industri i en månad för endast 99 SEK och upplev värdet du med! Ordinarie pris för en månad är 375 SEK. Läs mer om erbjudandet här!

2. Aktiespararen
Aktiespararen är Sveriges största aktie- och fondtidning. Den ger dig djupa och seriösa analyser med näringslivets tungviktare samt många tips på hur du kan maximera ditt aktie- och fondsparande. Ett medlemsskap i ingår. I medlemskapet ingår fri aktiejuridisk rådgivning, förmånliga priser på aktie- och fondhandel, exklusivt nyhetsbrev varje vecka, utbildningar, aktieträffar runt om i hela landet och mycket annat. Nu kan du köpa 11 nr för 465 SEK, spara 79% + Medlemskap i Aktiespararna och hotellöver- nattning. Erbjudandet gäller endast inom Sverige samt för icke medlemmar i Aktiespararna. Premierna fås efter betalning. Läs mer om erbjudandet här!

3. Stock Magazine
Vem vill inte bli miljonär? Stock Magazine är en av Sveriges kaxigaste och mest nyskapande ekonomitidningar. Med hjälp av spännande nyheter och intressant utbildning på temat aktier och sparande, ekonomi, karriär och näringsliv ger Stock Magazine de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt sparande. Nu kan du köpa 4 nr för 225 SEK, spara 77% + Boken Ung Privatekonomi + ett års medlemskap i Unga Aktiesparare + 1 års prenumeration av tidningen Aktiespararen 11 nr. Erbjudandet gäller dig som är över 15 men under 29 år gammal. Läs mer om erbjudandet här!

4. Finansliv
Nu är Finansliv här – den självklara tidningen för dig som är intresserad av bank-, finans- och försäkringsvärlden! Hos dem möter du makthavarna, trendsättarna, analytikerna och de tiotusentals personer som varje dag är med och bygger branschen. De samlar finansvärlden och ger en unik inblick i dess villkor och möjligheter. I Finansliv är det alltid nära till de starkaste berättelserna, de senaste nyheterna och de smartaste karriärtipsen. De är närgånget personliga och analytiskt överblickande. De ger kött och blod åt siffrorna som får världen att gå runt. I magasinet och på webben. Året om. Nu kan du köpa 10 nr för 490 SEK, spara 40% + DVD - Solsidan Säsong 1 (värde 229 SEK). Läs mer om erbjudandet här!

5. Fokus
Fokus, Sveriges enda renodlade nyhetsmagasin. Fokus, Sveriges enda renodlade nyhetsmagasin. Varje fredag levererar de nyheter, fördjupande analyser och reportage inom politik, vetenskap, ekonomi, kultur och livsstil – från Sverige och världen. Fokus hjälper dig att hålla koll på vad som händer – och varför. De tipsar om spännande läsning, nya trender och låter dig träffa intressanta personer. Fokus uppdrag är att varje vecka gå bortom den snabba nyhetsrapporteringen, ge nya perspektiv och ge den fulla och välillustrerade bakgrunden till de viktiga samhällsfenomenen. Nu kan du köpa Läs mer om erbjudandet här!

6. Passion for Business
Makt, mod och medvetenhet! Passion for Business är ett affärsmagasin för framgångsrika kvinnor. Deras ambition är att inspirera och motivera dig att nå dina professionella och privata mål. De skriver om entreprenörskap, makt och de senaste trenderna inom allt från mode till affärer. Magasinet har också en sektion som fokuserar på unga kvinnors karriärer. Passion for Business är det perfekta magasinet för dig som vill få ut mer av livet. Nu kan du köpa 8 nr för 399 SEK, spara 36% + 1 Sun-Day-kit från Odd Molly (värde 300 SEK). Läs mer om erbjudandet här!  

7. Personalaktuellt
Tidningen Personalaktuellt riktar sig till alla som arbetar med personalfrågor och löner. Deras prenumeranter finns i hela landet i alla typer av organisationer. Tidningen lyfter fram goda exempel på hur andra gör genom inspirerande artiklar och reportage på olika teman. de bevakar också vad som händer inom arbetsrätten. En kostnadsfri frågeservice är kopplad till prenumerationen. Nu kan du köpa 5 nr för 595 SEK, spara 33% + Bokcheck (värde 99 SEK).  Läs mer om erbjudandet här!

8. Next Magasin
Läs om framtiden redan idag! Nu kan du prova en ny intressant tidning Next Magasin gratis! I Next Magasin kommer fördjupande reportage sätta fingret på hur tekniken som drivkraft håller på att förändra vårt samhälle och sätt att leva. I detta första nummer kommer de bland annat ge sig på områdena artificiell intelligens, genetik och internet samt beskriva flera branscher som enligt oss står för enorma förändringar. Missa inte din chans att få det första numret gratis. Beställ nu! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och klicka på knappen ”Skicka”, så sänder de dig det första numret (digital version, läs i din läsplatta (iPad/Android) eller direkt i din dator). Du förbinder dig inte för vidare prenumeration. Läs mer om erbjudandet här! 

Trevlig sommarläsning!

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.