Nätets bästa och billigaste webbhotell!

Nätets bästa och billigaste webbhotell!
Har du haft, eller har, planer på att skaffa en domän och ett webbhotell åt din hemsida? Vill du veta mer om hur du sätter upp en egen hemsida och hur du väljer webbhotell? Läs här om hur enkelt det är!

Vill du ha en hemsida med en egen domän, exempelvis dittnamn.se? Har du behov av ett webbhotellskonto på det bästa webbhotellet? Om du svara ja på dessa frågeställningar är mycket att tänka på för att du ska få det som passar dina behov bäst.

När du skaffar ett webbhotell är det lite olika kriterier du bör fundera över. Prioriteringarna handlar mycket om vad du ska ha sajten till och vad som är viktigt för dig.

Några centrala frågor som du måste fundera över är t.ex.: Vill du kanske börja försiktigt med en sida eller känner du på dig att du kommer att satsa på flera webbsidor? Vet du vad skillnaden är mellan de billiga och medeldyra webbhotellen?

I detta inlägg kan du läsa om en nyttig sajt som tipsar om förslag på webbhotell som kan användas för att sätta upp en egen hemsida!

Webbhotell
Vad är då ett webbhotell? På den användbara sajten Wikipedia kan man läsa följande instruktiva beskrivning (ett urval).
Ett webbhotell är en tjänst som möjliggör för den som inte vill upprätthålla en egen offentlig webbserver att publicera sig på World Wide Web. Ett webbhotell har en internetansluten dator (webbserver) – i praktiken flera datorer, för att klara behovet av kapacitet och tillgänglighet – där flera användare kan lägga upp sina hemsidor eller webbplatser (under olika domännamn).
Hitta nätets bästa och billigaste webbhotell
Det finns en riktigt intressant sajt, Webbdesigna.se, där du kan hitta tips och rekommendationer på nätets bästa och billigaste webbhotell! I första hand recenseras webbhotellen ur ett nybörjarperspektiv, men flera av webbhotellen som tipsas om passar bra för både nybörjare och mer avancerade användare. Allt beroende på hur avancerad din webbplats kommer att vara. 


Den här sajten är också nyttig för dig som vill lära dig hur det går till att bygga en egen hemsida eller skapa en egen blogg. De mer teoretiska delarna lär ut de viktiga webbspråken XHTML (struktur) och CSS (design). Med hjälp av praktiska exempel får du bra förståelse för hur en webbsida byggs upp och kan sedan öva vidare på att bygga hemsidor på egen hand.

Webbdesigna hittar du massor av läsvärd information. Både snabbguider och en hel del kompletterande tips och trix. Exempelvis kan du läsa om hur du får din hemsida synlig på nätet, rankar bra i Google och får många besökare på ett konstnadseffektivt sätt. Ett annat exempel är de viktigaste grunderna för att tjäna pengar på hemsidan online som affiliate. Du kan även hitta användbar information om Sociala medier och allmänna tips för hemsida etc.

Kolla in sajten själv: billigt webbhotell.

Det bästa med denna sajt är att den är användarvänlig. Den riktar sig till nybörjare och du behöver inga som helst förkunskaper för att hänga med!

Jag tar med med några visdomsord kring detta ämne som finns beskrivet på sajten:
"Tänk på att det är mycket viktig på att vara strukturerad, noggrann och framförallt envis för att lyckas bra med dina hemsidor." (Webbdesigna.se)
Synpunkter från dig? Har du testat denna sajt för att lära dig mer om att sätta upp en egen hemsida och för att kunna jämföra webbhotellen? Kommentera gärna!

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.