Är binära optioner en seriös investeringsform?

Bildresultat för Binära optionerÄr du intresserad av alternativa investeringsformer? Har du ett öppet sinne? Känner du till Binära optioner?  Läs mer i detta inlägg om den alternativa investeringsformen binära optioner!

Binära optioner med dagens mäklare online är ett ganska nytt fenomen men binära optioner har funnits väldigt länge på bland annat NASDAQ och binära optioner i sig är en seriös investeringsform.

En guide i Sverige dedikerad till att avslöja bluffar säger följande om binära optioner:

”Binär optionshandel är en väldigt kontrollerad marknad med väldigt tydliga villkor och riktlinjer. Seriösa aktörer inom binära optioner har sin verksamhet licensierad som finansiellt instrument inom minst en jurisdiktion. Och om detta är fallet så är den oftast reglerad internationellt av lokala myndighetsinstitutioner. Det kan till exempel vara The U.S. Commodity Futures Trading Commission (CFTC) i U.S.A, London Stock Exchange i England och Finansinspektionen på Stockholmsbörsen i Sverige”
Utöver det här så har privataaffärer.se i ett tidigare uttalande också gått i god för handelsformen. Det är bara några i en lång rad av seriösa källor som går i god för binära optioner. Men om binära optioner är så bra, hur kommer det sig då att denna typ av handel fått så dåligt rykte?

Mäklare som innehar licens är seriösa 
Och mäklare som inte innehar licens för att bedriva handel med binära optioner är oftast inte seriösa företag. Exakt som ombinäraoptioner.se påpekar i citaten ovan. Reglering av finansverket och CySEC är en tuff process att gå igenom och om mäklaren du väljer att handla hos är reglerad kan du räkna med att de är seriösa också.

Undvik att bli lurad på dina pengar 
Egentligen så handlar det mest om sunt förnuft, men det finns några bra metoder för att undvika att bli lurad på sina pengar som passar väldigt bra för just binära optioner.
  1. Finns det något seriöst företag bakom produkten? Det ska alltid vara tydligt vilket företag som äger mäklaren. Är det otydligt kan det vara bra att vara försiktig. 
  2. Har mäklaren en licens för att bedriva handel med binära optioner? CySEC, finansverket eller någon annan finansiell och seriös licens brukar göra jobbet. Kolla alltid så att mäklaren är reglerad. 
  3. Tacka alltid nej till bonusar då dessa nästan alltid kommer med omsättningskrav som nästan är omöjliga att uppnå. Det är förvisso ingen bluff men ack så viktigt. 
Binära optioner i sig är ingen bluff men precis som i alla andra branscher så finns det oseriösa aktörer som lurar runt hörnet. Var därför försiktig och se alltid till att mäklaren du är intresserad av är seriös och innehar licens.

Kommentarer? Synpunkter?

Rekommenderade gratistjänster

  • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
  • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
  • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
  • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
  • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
  • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
  • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
  • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
  • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
  • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
  • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
  • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
  • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
  • Checklista flyttstädning Stockholm här.
  • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
  • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.