Lära mer om binära optioner

Visar binary-file.pngÄr du intresserad av nya former för att investera och tjäna pengar? Känner du till investeringsmöjligheten binära optioner? Läs mer i detta inlägg om möjligheten att investera och tjäna pengar med binära optioner!

Binära optioner eller digitala optioner är något som man hör mer och mer om på nätet och TV. Många är skeptiska och säger att binära optioner bara är en bluff. Sanningen är att en del aktörer har svärtat ner ryktet för hela branschen. Precis som i många andra branscher där det finns mycket pengar så dyker det upp lyckosökare som försöker att göra sig en slant. Som vanlig privatperson så kan det kännas lite vanskligt att öppna ett konto och sätta igång och därför så kan det vara bra med några råd.

Välja mäklare
För att undvika oseriösa mäklare så bör man välja en mäklare med lång historik och positiva omdöme. Det enklaste är att googla en viss mäklare och leta efter forumtrådar och liknande för att se vad andra skriver. Eftersom folk ofta skriver om sina negativa upplevelser så går det ganska snabbt att sortera bort de oseriösa. Det är viktigt att hitta en mäklare som erbjuder säkra och snabba överföringar. Låt dig inte luras av nya mäklare som lovar guld och gröna skogar med stora bonusar och liknande. Nyckeln är att göra sin research och inte gå efter första bästa mäklare. Ett tips kan vara att besöka en jämförelsesajt som jämför olika mäklare som erbjuder binära optioner.

Demokonto
Om du är helt ny så är det rekommenderat att börja med ett demokonto. Det fina med det är att du får ett konto som fungerar precis som på riktigt men du handlar med låtsaspengar. Man brukar kunna få 1000 euro i låtsaspengar och sedan är det bara att sätta igång. Här ska man försöka att bruka allvar för att på så sätt kunna lära sig. Behandla dina demopengar precis som det vore riktiga pengar när du handlar digitala
optioner.

Hur fungerar det?
Om du är helt ny på det här och knappt vet vad binära optioner är för något så tänkte jag beskriva det lite kort. Binära optioner fungerar som så att du först bestämmer en viss underliggande tillgång. Det kan vara guld, silver, aktieindex, aktie eller kanske ett valutapar. Därefter så bestämmer du en tidsperiod som kan variera mellan 30 sekunder upp till 1 år. Sist men inte minst så bestämmer du om du tror att priset på tillgången ska gå upp eller ner under den utvalda tiden. Du måste så klart även bestämma hur mycket du ska satsa och sedan om du får rätt så vinner du ofta mellan 75 och 95 % av din insats. Om du får fel så förlorar du hela din insats. När du handlar med binära optioner så äger du aldrig den underliggande tillgången, utan du äger bara optionen fram till dess att den löser ut. Beskattning på vinsten fungerar precis som på andra optioner och du kan läsa mer om det hos Skatteverket här.

Kommentarer? Synpunkter? Har du testat binära optioner?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.