Byte av bank igen

Har du bra bankvillkor? Söker du bättre ränta för ditt bolån? Är du akademiker och medlem i ett Saco-förbund? Är du intresserad av ett nytt erbjudande som slår det mesta? Läs mer i detta inlägg!

Nu var det nyligen dags att utvärdera mina villkor för banktjänster (något som jag gör årligen). Jag har de senaste två åren varit nöjd kund i Handelsbanken där jag fått en bra rabatt på bolånet. Tyvärr gick min kundkontakt nyligen i pension och ersattes av en ny. Jag kontaktade denne för att försäkra mig om att få behålla rabatten, men det gick inte. Rabatten skulle nästan halveras. Det är bara att konstatera att detta med räntevillkor är en färskvara som med så mycket annat. Jag började då se mig om efter andra alternativ.

Ganska snart hittade jag ett alternativ som enligt mig är bland de allra bästa på marknaden just nu. Det är mitt fackförbund (Akademikerförbundet SSR) som ingår i SACO-förbunden som har tecknat en mycket bra överenskommelse med Danske Bank om bl.a. en mycket bra bolånerabatt. Jag är alltså numera en nöjd kund i Danske Bank återigen (har varit kund där tidigare). Här kan du läsa mer om deras erbjudande - Nytt erbjudande för dig som är medlem i ett Saco-förbund.

Kommentarer? Synpunkter?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.