Tipsa din kompis om jobb och tjäna 10.000 kr i tipsbonus!

Vill du tjäna 10.000:- kronor extra? Tycker du att alla egenskaper i en jobbannons stämmer perfekt på din kompis, kollega eller släkting? Då kan det finnas pengar att tjäna. Metrojobb utlyser en tipsbonus till den som kan hjälpa arbetsgivare att hitta den person de söker. Läs mer i detta inlägg!

Denna artikel handlar om en intressant möjlighet att tjäna pengar genom att tipsa om jobb. Först några ord om sajten som ligger bakom detta erbjudande.

Om Metrojobb
Metrojobb har som mål att kunna erbjuda ett utbud av annonser till såväl de som är arbetssökande idag till de som kan tänka dig att utvecklas i din karriär. Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se kan man som kandidat finna intressanta jobbannonser samt olika användbara artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Metro har idag, med sitt platsarbjudande inom print och online, Sveriges högsta räckvidd för att komma i kontakt med intresserade jobbsökare. Metros platsmarknad når varje vecka ca 1,8 miljoner människor. På metrojobb.se har de skapat en arena där arbetsgivare kan fånga upp sina framtida medarbetare genom deras databas av matchmail samt genom att via platsannonser väcka intresse för kandidater att skicka in sin ansökan om anställning.

Nu över till deras intressanta erbjudande om tipsbonus.

Tipsa en kompis om jobb och tjäna 10.000 kr!
Tycker du att alla egenskaper i jobbannonsen stämmer perfekt – på din kompis, kollega eller släkting? Då kan det finnas pengar att tjäna. Metrojobb utlyser en tipsbonus till den kan hjälpa arbetsgivare att hitta den person de söker. Tipsa en kompis om jobb – och tjäna 10 000 kronor!

De bonusmärkta annonser som läggs ut kan ge mellan 10 000 och 30 000 kronor, men det finns ingen övre gräns, så det kan finnas stora pengar att tjäna för den som har rätt kontaktnät och lite fingertoppskänsla när det gäller rekrytering.

Tipsbonusen är en chans för besökarna att tjäna extra pengar. Samtidigt ger det jobbannonsen större viral spridning, vilket är själva poängen med satsningen. Det är enligt Metrojobb ett sätt att öka antalet ansökningar till tjänster som är svåra att tillsätta.

För att tipsa om någon går du in i annonsen och fyller i ett formulär som skickas till Metro. Du får då också ett kvitto som du sedan använder för att lösa ut den eventuella bonusen.

Villkoret är att personen ska få jobbet och vara kvar efter tre månader. Sedan är det upp till tipsaren att informera oss Metrojobb om att personen fått jobbet. Mer information hittar du på Metrojobbs undersida tipsbonus!

Kommentarer? Synpunkter?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.