Billiga e-böcker på Shoutly!

HemÄr du intresserad av billiga e-böcker inom olika ämnesområden? På kort tid har en svenskt företag utvecklat en ny tjänst som tillhandahåller massor av intressanta och billiga e-böcker. Läs mer i detta inlägg om den intressanta marknadsplatsen Shoutly!

Internet och ny teknik har banat vägen för nya sätt att tillverka tillhandahålla och prissätta e-böcker. Shoutly är Europas första nätverk med integrerad betallösning för digitala produkter, främst e-böcker. Privatpersoner och företag använder Shoutlys marknadsplats för att öka sin försäljning på nätet.

Här nedan kan du se en informationsfilm om Shoutly.På Shoutly hittar du både svenska och engelska e-böcker. Priserna är generellt rätt låga och varierar från 40 kr upp till 397 kr. Här nedan har jag listat ett urval intressanta svenska titlar på Shoutly just nu.

Den här nätdejtingguiden är den bäst betalande produkten på Shoutly. Börja marknadsföra den direkt eller kika på säljarens egen sida för affiliates för mer inspiration: www.Dejtingcoachen.se/affiliates


Att hitta startkapital eller finansiering för att starta en ny eller utveckla en befintlig affärsverksamhet är en djungel. I den här e-boken finns över 30 olika finansieringsmöjligheter samlade.

En unik svensk e-bok om nätdejting. Guiden vänder sig till män som vill träffa kvinnor via nätet och beskriver de exakta stegen för att skapa en intressant profil, ta kontakt och boka in dejter.

Manual som beskriver hur läsarna kan få mer gjort på mindre tid. Steg-för-steg-instruktioner för att komma tillrätta med uppskjutande, bristande koncentration, e-poststress, beslutssvårighet m.m.

En omtyckt träningsguide med övningar och kostschema skapad av Styrkelabbet.se. Läsaren lär sig de enkla men oerhört effektiva grunderna i hur man bygger en stark, snygg och hälsosam kropp.

250 tips för managementkonsulter och andra konsulter. En ebok som steg för steg beskriver hur läsaren blir en professionell managementkonsult. Du, som affiliate, tjänar 60% på varje nedladdning.

En efterfrågad e-bok som steg-för-steg lär läsaren att planera och genomföra lyckade events, hur eventbranschen fungerar och hur man blir anställd eller startar eget. Du, som affiliate, får 60% av ordervärdet.

Ett populärt och lättsålt självhjälpsprogram mot sömnproblem. Du tjänar över 80 kronor per försäljning.

En e-bok som på ett pedagogiskt och resultatinriktat sätt beskriver hur man blir inredare steg för steg. För varje nedladdad e-bok tjänar du 60 % av ordervärdet.E-bok med praktiska renoveringstips för alla som ska bygga eller renovera kök. Du tjänar 60 % på varje nedladdad bok.

Tipsa andra i jakten på jobb! Här avslöjar rekryterare, personalchefer och karriärcoacher knepen för att få nytt jobb snabbare. Perfekt för den som är helt utan jobb just nu, och för den letar efter ett nytt.

I dag är det möjligt för alla med måttligt datorvana att själva fixa så att deras budskap eller produkter kommer på Googles första sida. Den här e-boken beskriver hur, utan hjälp av dyra IT-konsulter.

En komplett guide som steg för steg visar hur du på ett enkelt och effektivt sätt ökar antalet bloggläsare till din blogg. Som affiliate tjänar du 50% på varje nedladdad e-bok.

Visst går det att tjäna pengar på en blogg! Den här e-boken, skriven av IT-experten Tommy k Johansson, innehåller inspiration, guider och konkreta tips för att skapa intäkter via bloggen.

Alla behöver läsa och ofta mycket. Med snabbläsning finns det mycket tid att spara. Hjälp dina besökare att lära sig läsa snabbt med den här e-boken. Som affiliate får du 38 kr per nedladdning.

Många av dina besökare har egna hemsidor, bloggar, Youtube-kanaler och företagswebbplatser. Alla tjänar de på att hamna högt i sökmotorernas ranking och med strategierna i den här e-boken är det möjligt.

HTML på svenska är förmodligen den mest använda svenska kursen för alla som vill lära sig att göra hemsidor. Nybörjare kan snabbt komma igång och använda HTML med hjälp av den här e-boken.

Det är många som lider av kroniska magbesvär och desperat söker hjälp för att må bättre. Den här eboken förklarar orsakerna och visar tydligt hur man man läker magen och blir fri från besvären en gång för alla!

Datorsäkerhet för Nybörjare är en e-bok skriven av Tommy k Johansson. Den riktar sig mot hemanvändare som vill lära sig mer om säkerhet på Internet, virusskydd, hur man undviker spionprogram m.m.

Niclas Brunnegård gick ner 7 kg på 7 veckor med 5:2 metoden och nu vill han hjälpa andra att komma igång med halvfasta. I sin e-bok delar han med sig av sina bästa tips, recept och mycket mer.

Kommentarer? Synpunkter? Har du testat någon e-bok på Shoutly?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.