Valutaauktion online med Starbid!

Valutaaktion online med Starbid!Hur brukar du växla valuta? Gör du din valutaväxling via nätet? Har du testat den nya generationens valutaväxling - ett världsunikt koncept som har lanserats i Sverige? Läs mer i detta inlägg om hur du via onlineaktioner kan buda till dig valutor för upp till 95 % billigare än marknadspriset!

Med nutidens moderna IT-teknik växer nya intressanta webbaserade finansiella tjänster fram i en strid ström. Den senaste i raden är ett nytt nätbaserat koncept för valutaväxling. Föreställ dig en mix av OMX börsen, valutaväxling och en auktion där du göra otroliga fynd för väldigt lite pengar.

StarBid - en plats för att tjäna pengar!
I mars 2012 lanserade svenska StarBid ett världsunikt (finns ingen liknande tjänst på marknaden) auktionskoncept för valutor. Företagets målsättning är att erbjuda sina kunder en rolig, unik, kostnadseffektiv och trygg tjänst för att köpa valutor som Brittiska pund, Euro, US Dollar, CAD och SEK billigare än marknadspriset. StarBid´s tjänster är registrerade hos Svenska FinansInspektionen och de använder säkra betalningar via PayPal.

Grundaren och CEO för StarBid, Kevin Soltani, fick idén om auktionering av valutor genom att länge studera börsen, särskilt under de senaste åren när vi råkade ut för en finanskris och OMX-Indexet rasade kraftigt. Det var utifrån situationen på börsen som han fick idén om att starta en ny unik nätbaserad tjänst där många kan auktionera utländska valutor och göra det möjligt för olika målgrupper att köpa valutor till ett mycket billigare pris än marknadspriset.

Nätbaserad valutaväxling genom autioner
StarBid bygger på Öresauktioneringar, vilket innebär att varje bud i en auktion motsvarar 10 öre vilket resulterar i att slutbudet blir väldigt lågt. Alla auktioner är tidsbaserade och budtiden (t.ex. 30 sek) startar om vid varje nytt bud så att andra budgivare ska få en chans. Lägger inte någon ett nytt bud så vinner den senaste budgivaren auktionen. Det går alltså ut på samma sätt som traditionella auktioner, där man köper ett auktionsobjekt efter det sist lagda budet. Fördelen är att du kan buda hem valutan för ett lägre pris än det rådande marknadspriset. Deltagarna köper ett bud eller budpaket och kan därmed delta i alla budgivningar.

Just nu får du en välkmstgåva upp till 840 kr insatt på ditt PayPal-konto efter att du registrerat dig och lagt till ett budpaket, för att kunna delta på valutaauktionerna. För mer information kolla in StarBids hemsida!

Informationsfilm: StarBid - Unikt aktionskoncept 
Här nedan kan du se en informationsfilm om StarBid.

 

Kommentarer? Synpunkter? Har du testa den nya generationens valutaväxling - valutaaktion på nätet?

Rekommenderade gratistjänster

  • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
  • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
  • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
  • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
  • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
  • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
  • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
  • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
  • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
  • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
  • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
  • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
  • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
  • Checklista flyttstädning Stockholm här.
  • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
  • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.