Onlinebingo

Onlinebingo"Tur eller skicklighet"? Det är nästan en liknande diskussion som "arv eller miljö". Det här gästinlägget handlar om företeelsen onlinebingo eller bingo som spelas på nätet!

En del satsar sina pengar på aktier/fonder, andra på spel. Den gemensamma nämnaren är förhoppningen att tjäna/vinna pengar och förtjusningen över spänningen under vägen dit!

Folk spelar idag för närmast astronomiska summor. Spel på traditionella "skicklighetsspel" som trav, stryktips, oddset och poker har länge varit populärt. På senare tid verkar dock intresset för "turspel" ha ökat markant. Traditionell bingo, lotto, bingolotto och Triss etc. har funnits länge. Det som nu verkar vara en ökande trend är att spela bingo på nätet.

Internetbingo
Bingo finns numera även på Internet, onlinebingo, med samma regler som i det traditionella bingospelet och med vinnarchanser avhängigt av hur många bingobrickor spelaren har köpt, samt av hur många brickor det är med i spelet allt som allt.

Får en spelare bingo får spelaren en vinst i form av ett större eller mindre penningbelopp, som sätts in på spelarens onlinebingokonto. Detta konto upprättas så snart spelaren registrerar sig som ny medlem av en onlinebingohall.

Internetbingo ger också användarna möjlighet att mötas och chatta kring deras upplevelser i anslutning till onlinebingo. Chatten finns till för att främja känslan av gemenskap och samspel mellan onlinebingospelarna. Onlinebingochattrum har ofta sitt helt egna språk. Det är således sedvanligt för spelarna att lyckönska varandra med bemärkningar som "WTG" (Way To Go). Är man i ett chattrum i en onlinebingohall kommer man också att möta chattmoderatorer. Dessa är ansatta av onlinebingohallen för att skapa en god och trevlig stämning i chattrummet med hjälp av dialog med spelarna. Chattmoderatorerna delar också ut så kallade chattvinster till de spelare som är i chatten.

Internetbingon erbjuder också ytterligare spel utöver de som bingon erbjuder. Internetbingon har fått sin anhängarskara även i Sverige. Ofta har bingorummen på Internet olika sidospel som spelarna kan roa sig med under tiden som de väntar på att bollarna skall trilla ner.

Att spela bingo online
Om du nu är intresserad av att testa att spela bingo på nätet kan jag rekommendera bingosajten "bingo.com". Det är en Svensk portal eller guide till bingospel på nätet.

Fördelen med denna sajt gentemot en del andra är att den startade redan 2004 och var den första svenska bingoguiden med recensioner av olika bingohallar online. De har också kvalitetskrav på medverkande sajter. De bingosajter som de rekommenderar måste: Vara enkel att förstå. Det skall vara lätt att spela. Vara licensierade. Ha ett gott rykte ibland sina spelare. Ha en säker programvara. Ge återkommande erbjudanden. Vänlig och snabb support. Betala ut vinstpengar snabbt.

Under den senaste tidens tekniska utveckling har intresset för denna spelform växt ordentligt. Att spela bingo online är inte bara roligt det också mycket enkelt. Du behöver inga förkunskaper. Det är även ett bra sätt att njuta av spänningen från din "lokala bingohall" i bekvämligheten av ditt egna hem.

Komentarer? Synpunkter? Har du provat bingospel på nätet?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.