Fynda digitala produkter på marknadsplatsen Clickbroker!

Marknaden för digitalt innehåll växer kraftigt och digitala produkter väntas omsätta 10 miljarder dollar under 2013. Den senaste tiden har vi fått se fler aktörer som vill ta en del av den digitala kakan. I detta inlägg kan du läsa mer om den intressanta svenska marknadsplatsen för e-handel!

Om du är intresserad av att köpa, sälja eller marknadsföra digitala produkter på nätet - då är Clickbrooker något du absolut måste kolla in.

Om Clickbrooker
Clickbroker är Europas första affiliatenätverk med integrerad betallösning för digitala produkter. Privatpersoner och företag använder Clickbrokers marknadsplats för att öka sin försäljning på nätet.

Sajten kan närmast beskrivas som en svensk motsvarighet till Clickbank. Tjänsten gör det enkelt för entreprenörer att sälja digitalt innehåll, t.ex. e-böcker och programvara, globalt via sociala medier genom att koppla ihop säljare med bloggare och twittrare.

Det sociala affiliate-nätverket Clickbroker grundades 2008 av IT-entreprenören Henrik Wästlund som har sin bakgrund inom prestationsbaserad Internetmarknadsföring, bland annat som marknadschef på Marginalen Bank. 2011 lanserades en beta version och 2012 öppnades tjänsten fullt ut. 2013 lanserades tjänsten globalt och stödjer nu betalningar i USD, EUR, GBP and SEK.

Fynda digitala produkter
Clickbrooker kan du hitta massor av intressanta digitala produkter för ett mycket lågt pris. För närvarande finns sammanlagt 54 produkter varav följande 19 svenskspråkiga produkter utlagda på marknadsplatsen:

Finansiera din Affärsidé - den kompletta guiden
Att hitta startkapital eller finansiering för att starta en ny eller utveckla en befintlig affärsverksamhet är en djungel. I den här e-boken redovisas över 30 olika finansieringsmöjligheter som representerar över 20 miljoner i olika bidrag, stöd, lån och andra finansieringsalternativ.

Framgångsrik nätdejting
En unik svensk e-bok om nätdejting. Guiden vänder sig till dig som vill träffa kvinnor via nätet och visar de exakta stegen för att skapa en intressant profil, skriva ett oemotståndligt kontaktmejl och få kontakterna att leda till dejter.

Personlig effektivitet på steroider
Manual som beskriver hur du kan få mer gjort på mindre tid. Steg-för-steg-instruktioner för att komma tillrätta med uppskjutande, bristande koncentration, e-poststress, beslutssvårigheter med mera.

Maxa din fettförbränning
Ett unikt 20 veckors steg för steg program om hur du förbränner fett och går ner i vikt med rätt kost och hemmaträning. Innehåller hela 6 olika komponenter med manualer, checklistor, träningsprogram från nybörjare till avancerad och mycket mer.

Bli professionell managementkonsult
250 tips för managementkonsulter och andra konsulter. En e-bok som steg för steg beskriver hur du blir en professionell managementkonsult.

Lyckas som eventplanerare
En efterfrågad e-bok som steg-för-steg lär dig hur du planerar och genomför lyckade events, hur eventbranschen fungerar och hur du blir anställd eller startar eget för att jobba med events, möten och upplevelser. Innehåller mängder av konkreta och beprövade tips om eventbranschen.

Från sömnlös till utsövd - Sex veckor till bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet
Ett populärt och lättsålt självhjälpsprogram mot sömnproblem.

Så får du ditt Drömkök
En E-bok med praktiska renoveringstips för dig som ska bygga eller renovera kök.

Bli inredare
En e-bok som på ett pedagogiskt och resultatinriktat sätt beskriver hur du blir inredare steg för steg.

Hur du syns på Google - För nybörjare
I dag är det möjligt för måttligt datorvana att själva fixa så att deras budskap eller produkter kommer på Googles första sida. Utan dyra IT-konsulter. Författaren fick upp sitt företag fyra gånger på första sidan - före 5 620 andra sökresultat.

Få fler bloggläsare
En komplett guide som steg för steg visar hur du på ett enkelt och effektivt sätt ökar antalet bloggläsare till din blogg.

Magträning som ger resultat
Hur du stärker upp och får synliga magmuskler med endast 10-15 min magträning om dagen. Innehåller 11 st magträningsprogram från nybörjare till avancerad, 11 st. videos och bonusprodukt.

Tjäna pengar på din blogg!
Visst går det att tjäna pengar på din blogg! Oavsett om du redan idag driver en blogg, eller om du funderar på att starta en, är det här e-boken du behöver för att lära dig hur du tjänar pengar på bloggandet.

Snabbläsning - vägen till effektivare läsning
Alla behöver läsa. Många behöver läsa mycket. De flesta läser långsamt. Med snabbläsning finns det mycket tid att spara. Med den här e-boken får du hjälp med att lära dig läsa snabbt.

HTML på svenska - lär dig göra hemsidor
HTML på svenska är förmodligen den mest använda svenska kursen för alla som vill lära sig att göra hemsidor. E-boken HTML på svenska är en bra början för dig som snabbt vill lära dig HTML från grunden.

Sökmotoroptimering - hamna högt i sökmotorer, få fler nöjda besökare
Många människor har egna hemsidor, bloggar, Youtube-kanaler och företagswebbplatser. Alla tjänar de på att hamna högt i sökmotorernas ranking och med strategierna i e-boken Sökmotoroptimering kommer du att göra det.

Bli fri från dina Magbesvär - 8 veckor till en Lugnare och mer Harmonisk mage
Det är många som lider av kroniska magbesvär och desperat söker hjälp för att må bättre. Samtidigt kan vårdcentraler sällan hjälpa dessa människor. Den här e-boken tar upp precis vad du behöver veta för att bli fri från korta och långvariga magbesvär.

Hundarna på Bali
En e-bok med oförglömliga hundberättelser. 10 % av intäkterna skänkes för att förbättra villkoren för gatuhundarna på Bali. Obs! Bonusmaterial får du med på köpet.

Datorsäkerhet för Nybörjare
Datorsäkerhet för Nybörjare är en e-bok skriven av Tommy k Johansson. Den riktar sig till dig som vill lära dig mer om säkerhet på Internet, virusskydd, hur du undviker spionprogram och alla andra faror som finns på Internet.

Slutord
Har du t.ex. en digitalprodukt som du vill börja sälja tycker jag absolut du ska kontakta Clickbroker och se vad de har att erbjuda. Annars är sajten även av stort intresse för dig som vill fynda digitala produkter till ett lågt pris eller för dig som är intresserad av att tjäna pengar på att marknadsföra produkterna!

Kommentarer? Synpunkter? Har du besökt Clickbroker?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.