Sveriges snabbast växande prispressartjänst!

Bara SparaHar du tröttnat på dyra räkningar för hushållsnära bastjänster från de stora bolagen? Vill du slippa betala överpris för att du inte har tid att hänga med i svängarna på marknaden? Har du några bra tips om hur man kan göra livet lättare genom att spara pengar (och tid) samt pressa priserna? Läs mer i detta inlägg om Sveriges snabbast växande prispressartjänst!

För ett år sedan blev jag uppringd av en släkting till min fru som ville "sälja in" en ny konsumenttjänst. Det hela handlade om att kunna sänka sina elkostnader på ett smart sätt. Det visade sig att han var engagerad som telefonsäljare av företaget Bara Spara.

Insplanet & Elskling
Jag har tidigare använt mig av liknande tjänster som t.ex. Insplanet gällande försäkringar och Elskling gällande el, med mycket gott resultat. Det går uppenbarligen att sänka den här typen av konsumtionsavgifter rätt rejält genom att använda smarta jämförelsetjänster och regelbundet konkurrensutsätta tjänsterna!

Eftersom jag är öppen för att nya intressanta idéer och släktingen lät väldigt trovärdig och övertygande valde jag att testa denna nya tjänst. Jag har nu använt den i över ett år och är nöjd med resultatet. Jag har under denna tid provat två olika elleverantörer och tycker att jag genomgående har fått bra prisnivåer på vårt elavtal.

I media har jag uppmärksammat att det har varit en del kritik mot Bara Sparas "aggressiva" telefonförsäljare. En del kunder upplever att de har "lurats in" i avtal, när de endast har gått med på att ta emot en prisjämförelse. Andra har reagerat mot den sk. negativa avtalsbindningen, dvs. att du måste tacka nej till avtal du inte vill ha. De här frågorna är något som tydligen diskuteras nu och som företaget försöker förbättra. Hur som helst har jag inte berörts av dessa problem.

Bara Spara
Bara SparaVad är då Bara Spara? BaraSpara Sverige AB är ett relativt nystartat och snabbväxande företag som i dagsläget enligt uppgift har över 140,000 nöjda kunder/medlemmar. De erbjuder dig en helt gratis prisjämförelse av hushållsnära bastjänster (el- och försäkringsavtal).

Affärsidén är i likhet med andra jämförelsesajter enkel. Bli medlem och spara både tid och pengar genom att låta företaget hjälpa dig med analyser, bevakning och byte till den leverantör av hushållets bastjänster som har bäst villkor!

Bara Spara har hittills specialiserat sig på två områden: el och försäkringar. På deras webbsajt kan du även hitta mycket bra och användbara sparguider för el och försäkringar!

Om du är intresserad av att veta mer kan du via denna länk läsa om: Bara Spara´s prispressartjänst - Så enkelt sparar du på dina elkostnader! De har även just nu ett intressant kampanjerbjudande - Bli medlem i deras "besparingsfamilj" och vinn en hel årsförbrukning el!

Sammanfattningsvis tycker jag att Bara Spara´s prispressartjänst skapar ett bra mervärde för mig som konsument. Det är också ett utmärkt alternativ och/eller komplement till jämförelsesajterna Insplanet och Elskling! Kommentarer? Synpunkter? Har du testat Bara Spara?

Rekommenderade gratistjänster

 • Jämför och hitta den bästa räntan till ditt privatlån hos Privatlån24.se!
 • Få en snabb och enkel överblick över din ekonomi genom att klicka här!
 • Jämför elpriser och byt elavtal enkelt och kostnadsfritt genom att klicka här!
 • Få en total och gratis överblick på alla dina pensioner genom att klicka här!
 • Jämför och hitta de billigaste och bästa försäkringarna genom att klicka här!
 • Gör aktie- och fondaffärer utan courtage - klicka här!
 • Jämför alla kort och sänk dina kostnader - klicka här!
 • gratis återbäring på dina inköp online - klicka här!
 • Besök seminariet "Ett rikare liv" - klicka här!
 • Ta del av Classier Hedge, en dynamisk investeringsstrategi - klicka här!
 • Skaffa dig gratis ett kostnadsfritt bokförings- och faktureringsprogram - klicka här!
 • Rabattkoder, deals och REA för dig som vill spara pengar när du handlar på nätet - klicka här!
 • Låt bankerna slåss om ditt lån! Mata in dina uppgifter. Därefter får olika banker bjuda på hur låg ränta de vill erbjuda dig. För privatlån klicka här! För bolån klicka här!
 • Checklista flyttstädning Stockholm här.
 • Jämför blancolån och låna utan säkerhet - Blancolåna.se.
 • Slipp däckböter – gratis guide för vinterdäck datum – Vinterdäckdatum.se.